Weim-Bo’s Caja ejer Chr. Grønbjerg, Bornholm gjorde det 2 dage i træk på DKK’s internationale udstillinger på Bornholm, med 2 forskellige dommere. Hun blev nemlig BIR (Bedst i racen) med ceritfikat og CACIB – STORT STORT tillykke – nu mangler Caja kun 1 cert for at være udstillings champion. De andre betingelser er opfyldt, 1.præmie på mark, bestået VSA eller JUA og HD fri (hun har A).

og kritikken af dommer Bo Wallin, Sverige – lørdag 13/8
udmærket helhed, mucke vakker hovede, vakker plan, og vakker nack, lang vakker hals, mucke bra overlinie, vel ansat og båret svans, vel kroppet med vakker underlinie, vel vinklet, lang bra steg på udmærket tasser, udmærket pels, ganske vel behåret under, vel viset, mentalitet ingen anmærkning
Exc.BK Plac.1 CK 1.BTK CERT CACIB BIR

og kritikken af dommer Ricky Lochs-Romans, Holland – søndag 14/8
4 years, nice square outling from shoulder to tail, long head and very nice line from nose to skujll, super ears, good neck, front and back normalt angulated, good forechest and underbelly, nice dark brown over all body, only I like to see a little more underjaw.
Exc.BK Plac.1 CK 1.BTK CERT CACIB BIR