Her en sommeropdatering fra c-Sako.

Lige fra start har vi brugt at tage i hundeskoven med ham så han får mødt så mange forskellige hunde så muligt, udover naboens labrador som han dagligt ser og tumler med. Jeg er sikker på det har været rigtig godt for ham. Flere har sagt om ham at han har et godt sind, det er jo rart når fremmede kan fornemme det man selv føler.

Han virker meget lærevillig og har godt styr på sit og bliv, kommer når vi kalder og går efterhånden pænt i snor, han ved også godt hvor han må gå til på grunden, det kniber mere inde i huset hvor børneværelser er utroligt spændende og forbudt område.. Hundegården har vi langsom tilvænnet og han er der nu uden problemer når vi er på arbejde, til kl 14:20 hvor Annika kommer hjem fra skole og lufter ham.

Har kun pebet 2 gange.. efter jeg skød en buk trak jeg den rundt på græsplænen med udgangshullet i græsset så han kunne finde den. Jeg satte ham i hundegården da jeg brækkede den og det var ikke i orden så hylede han, 2 dage efter da jeg slagtede den i garagen kunne han lugte den og så hylede han igen,det ville han være med til!. Sako er også blevet glad for vandet her over sommeren, han springer i skovsøerne som en anden retriever efter pinde.

I øvrigt vejede han 10,2 kg ved 12 ugers vaccination. Det er 5,2 kg på 4 uger. Jeg har jo ikke noget at sammenligne med men syntes det er en ret god tilvækst. Her er lidt billeder. Hilsen fam. Mikkelsen