De sidste par dage er der sket meget. I fredags var Dennis på besøg, der var der lige blevet lukket op for hundelemmen, så de via en lille trappe i slusen, kan gå ud i hundegården udenfor.

De kom forsigtigt og kiggede ud på alt det nye, men pludselig var de der allesammen. Vi havde lågen åben en 10-15 minutter, for at de ikke skulle komme til at fryse. Dennis havde en fasanvinge med i snor, og det var jo spændende at snuse til.

Lørdag var der åbent hele dagen, det blæste fra vest, og lågen er mod øst, så der er læ. Hvalpene fartede nu ud og ind, og fandt ud af hundegården kunne bruges til at tisse og lave pøller i 🙂

I dag søndag gik vi så skridtet videre, og åbende for lågen i hundegården, så de kunne løbe ud på græsset udenfor. Jeg havde taget tunnelen frem, og den synes de var vældig sjov både at løbe igennem, og prøve at få til at rulle, og bide i.

Lågen bliver selvfølgelig lukket om natten.