Vores 4½ måned gamle weimaraner hvalp Debbie har været på besøg hos hvalpene. Utroligt at se en slags moder instinkt over for de små af så ung en hvalp. Hun slikkede dem bagi ligesom en moder gør, og vendte dem rundt med snuden som om hun havde prøvet før, og det eneste hun har prøvet i den retning er da hun selv var hvalp for 4 måneder siden.

Se selv på videoklippet herunder:

https://youtube.com/watch?v=cR4VODBjRec%3Frel%3D0

Debbie var på besøg under rengøringen, aviserne er ved at blive udskiftet, og rent tæppe. P4 radioen spiller dagen lang, så hvalpene hører en masse lyde, men det der kan høres i baggrunden er Auritus CD’en – en CD med lyde til hvalpe som Dansk Kennel Klub har udgivet. Der er mange forskellige lyde -fyrværkeri – børn – Trafik – huslige lyde – torden – landlige lyde – jagt og skud.