Hjemkommet fra Give prøven synes man der er sket meget i hvalpekassen efter 2 dage. Tyge har været hvalpepasser, mens jeg fremførte Bea i ungdomsklassen lørdag, og kiggede vinderklasse søndag.

Der er begyndt at komme ganske ganske små sprækker i øjnene, så nu varer det ikke længe før de kan begynde at se.

Bea fra B-kuldet er ikke helt klar til prøve, og jeg har heller ikke tilmeldt andre prøver her i foråret af samme grund, men jeg måtte deltage i Give, det er jo noget helt specielt. Det gik godt med Bea, hun var ude i 4 slip, søget er energisk og stort, hun fandt fugl i hvert slip, men standen er ikke helt på plads, og det vidste jeg jo godt. De 3 første gange får hun rodet fuglen op, men respekterer når de flyver. 4.gang en helt perfekt og flot situation, kommer med fuld fart ned langs et hegn, flyver rundt i en stand, og står fast længe inden dommeren kommer op, på ‘ja’ springer hun med alle 4 ben i et afsæt ind midt i et 1 meter højt brombærkrat og ud kommer agerhønen, hun forholder sig rolig. På grund af fuglespildet får hun en 3.præmie, men jeg er godt tilfreds, hun er jo kun godt 1 år 🙂

Søndag kiggede jeg på vinderklasse, og fulgte Trolles hold, jeg skulle jo kigge på faderen til hvalpene. og det var en fornøjelse at se Trolle, han skummede marken fra side til side, og havde nogle perfekte fuglesituationer. Over middag var der 8 kategori 1 hunde med og 4 kategori 2 hunde. Og Trolle var igen overbevisende sådet endte med han blev 1.vinder med CACIT og som den eneste HP. Der kan ses mere på http://www.korthaarklubben.dk/Resultater/2012/give/give-sondag-vinderklasser.htm – men dejligt at faderen til hvalpene vandt det hele i Give og blev Klubmester.